Over ons

autobedrijf-koppejan vacatures

Vacatures

Autobedrijf Koppejan is een universeel autobedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij werken met een team van 8 collega's om onze klanten goed van dienst te zijn.

Bekijk de vacatures

autobedrijf-koppejan-missie

Missie

2019, 2029, 2039… We zullen blijven autorijden, ondanks de soms dure brandstoffen en ondanks de drukke wegen. Want: een auto geeft je vrijheid. Maar mensen willen niet alleen vrijheid, mensen willen ook zekerheid. En die zekerheid op autogebied, dat is onze missie. 

Wij geloven dat - wat er ook gebeurt, en welke soort auto het ook is - onze klant op een vertrouwd adres zijn of haar auto wil kopen en laten onderhouden. Wij doen er alles aan om dat vertrouwen te geven.

autobedrijf-koppejan-items-60-jaar

60 jaar Koppejan

Aan het begin van de jaren ’50 kwam de ondernemend ingestelde Cees Koppejan naar Domburg: het geboortedorp van zijn vrouw. Daar richtte hij Autobedrijf Koppejan op. Het leven van de jonge garagehouder bestond in die beginjaren uit veel meer dan alleen auto’s verkopen of repareren. Immers, alleen een enkele goed boerende akkerbouwer of ondernemer kon zich een auto veroorloven. De meeste mensen verplaatsten zich nog gewoon per fiets, te voet of met paard en wagen....

 

Bekijk de hele geschiedenis van Auto Koppejan

autobedrijf-koppejan-domburg

Domburg

Als u er dan toch bent .... ontdek dan Domburg. Deze uit rond 1200 stammende stad heeft veel te bieden. Flaneren langs de boulevard en even bijkomen in een van de vele strandtenten langs de kust bijvoorbeeld. Of met blote voeten langs de branding en de karakteristieke paalhoofden lopen. En wat dacht u van het kasteel bezoeken of een rondje golfen op de links-golfbaan?

De foto's van Domburg op deze website zijn afkomstig van de website laatzeelandzien.nl

autobedrijf-koppejan-items-radical-sr3

SR3 kampioen

De oprechte interesse voor de autowereld maakt dat Ko Koppejan - eigenaar van Autobedrijf Koppejan - zelf regelmatig op het racecircuit te vinden is. Daarin komt hij uit in de Radical SR3 klasse. Hij combineert het besturen van de auto met het voorbereiden en afstellen ervan. Klik op de rode knop om met Ko mee te rijden in zijn kampioensseizoen 2013.

 

SR3 Racing