Verkoop

autobedrijf-koppejan-items-showroom

Occasion zoeken

BMW, Mercedes, Audi, VW, Ford, Opel, Volvo, Renault, Toyota, Fiat, Peugeot, … Een greep uit de merken die universeel autobedrijf Koppejan verkoopt. Dat wil zeggen: zowel nieuwe als jonggebruikte. De occasions zijn met zorg gekozen, in alle prijsklassen en voor alle doelgroepen. Ook op de automarkt zijn er immers starters en doorgroeiers. Vanwege onze oprechte belangstelling voor alles wat met auto’s te maken heeft, geeft Autobedrijf Koppejan onafhankelijk advies over de aankoop.

Bekijk alle auto's

autobedrijf-koppejan-items-nieuwe-autos

Nieuwe auto's

Universeel autobedrijf Koppejan verkoopt ook nieuwe auto's. Deze behouden de volledige fabrieksgarantie, onder dezelfde voorwaarden en met precies dezelfde acties en aanbiedingen als die van de ‘merk-dealers’. 

Maak een afspraak

autobedrijf-koppejan-bedrijfsautos-occasions

Bedrijfsauto's

Autobedrijf Koppejan verkoopt en onderhoudt natuurlijk ook bedrijfswagens. Bovendien kunt u bij ons terecht voor speciale aanpassingen aan de bovenkant en de laadruimte. Ook voor leaseoplossingen - van een enkele auto tot een heel wagenpark - kunt u bij ons aankloppen.

Maak een afspraak

autobedrijf-koppejan-items-zoekopdracht

Zoekopdracht

Autobedrijf Koppejan voert voor haar klanten ook zoekopdrachten uit. Daarbij geeft u aan wat voor nieuwe of gebruikte auto u zich wenst en wij zoeken vervolgens naar een aantal geschikte mogelijkheden. 

Een goed gesprek over de eisen en wensen is dus de start van een geslaagde zoektocht. Maak daarom een afspraak. Bel dan even of gebruik het afspraakformulier.

Maak een afspraak

autobedrijf-koppejan-garantie-occasions

Garantie

Alle occasions vanaf € 4.500 hebben standaard 6 maanden BOVAG-garantie. De kosten voor het rijklaar maken - in de ruimste zin van het woord - bedragen € 695. Uw aanschaf wordt dan helemaal nagekeken, en zonodig van een onderhoudsbeurt en apk voorzien. Ook het airco systeem is opnieuw gevuld en uw auto is zowel van binnen als van buiten grondig gereinigd. Oftewel: Autorijden met plezier en zekerheid. Voor nieuwe auto's gelden alle garantiebepalingen zoals die ook voor dealerbedrijven gelden. 

Maak een afspraak