Onderhoud

autobedrijf-koppejan-onderhoud en apk

Onderhoud en APK

De medewerkers in de werkplaats hebben plezier in het onderhouden van meerdere merken. En bovendien hebben we door het werken met al die merken een veel bredere kijk op de automarkt. De monteurs houden hun vakgebied nauwkeurig bij, gaan regelmatig naar cursussen en lezingen en spellen de vakbladen. En ook op het gebied van apparatuur heeft Koppejan meer in huis dan een doorsnee autobedrijf. Autobedrijf Koppejan voert al sinds 1985 APK-keuringen uit. Voor het gemak van onze klanten en dat van ons wordt de APK meestal gecombineerd met een kleine of grote onderhoudsbeurt. En: u wordt altijd vooraf geïnformeerd wat de eventuele extra kosten zijn.

autobedrijf-koppejan-reparatie

Reparatie

Ook in onderdelen wordt bij Koppejan nogal wat geïnvesteerd. Autobedrijf Koppejan gebruikt bij reparaties namelijk de originele A-merkonderdelen. Zo weet u zeker dat het beste materiaal wordt gebruikt en blijft bij nieuwe auto’s de fabrieksgarantie gewoon gelden.

 
autobedrijf-koppejan-schadeherstel

Schadeherstel

Wat veel mensen niet weten: Koppejan repareert ook schades. Klanten van ZLM, Interpolis of andere verzekeringsmaatschappijen hoeven voor schades dus zeker niet verder te rijden dan de Domburgseweg. En ook hier geldt natuurlijk dat er altijd een vervangende auto klaarstaat! Autobedrijf Koppejan is officieel door ZLM aangewezen als reparatie-partner in geval van schade.

autobedrijf-koppejan-kleine-klusjes

Kleine klusjes

Het geheim van Autobedrijf Koppejan?..... Ook voor kleine klusjes tussendoor staan wij voor u klaar!  Kom dus gerust even langs voor bijvoorbeeld olie peilen en bijvullen, uw band checken of vernieuwen, uw bandenspanning op peil brengen, krasvrij schoonmaken, kleine glasreparaties of gewoon om een lampje te verwisselen. Welkom!

autobedrijf-koppejan-airco

Airco

De eerste jaren werken de meeste airco’s zonder problemen, maar daarna is een jaarlijkse controle toch echt wel verstandig. Dat voorkomt lekkages of andere storingen, die kunnen zorgen voor een veel groter brandstofverbruik en vaak ook tot veel grotere reparatiekosten leiden. Koppejan verzorgt voor alle merken airco’s het onderhoud.

autobedrijf-koppejan-items-reparatie

Onderdelen

Een auto bestaat uit meer dan 10.000 onderdelen. En hoewel de kwaliteit steeds beter wordt, zijn er toch onderdelen die aan teveel slijtage onderhevig zijn, of een keer stuk gaan. Dankzij een goed magazijn en scherpe afspraken met onze leveranciers kan Autobedrijf Koppejan u snel weer op weg helpen. Dat geldt natuurlijk voor banden, uitlaten, accu's en dergelijke. Maar ook kleine ruitschade kunnen wij voor u verhelpen.