Extra's

autobedrijf-koppejan-items-telefonie

Telefonie

Telefoneren vanuit de auto is gemeengoed geworden. Voor de veiligheid is handsfree bellen verplicht gesteld. Autobedrijf Koppejan installeert al vele jaren bluetooth systemen voor bijna alle merken mobiele telefoons. Kom gerust eens langs om eens te praten over uw wensen op dit gebied.

autobedrijf-koppejan-items-audio

Audio

U wilt waarschijnlijk niet alleen radio, maar ook eigen cd's, dvd's, mp3's en dergelijke in uw auto laten horen of zien. Autobedrijf Koppejan heeft inmiddels ervaring opgebouwd in het monteren van audio- en dvd-systemen. Een goed gesprek over uw wensen en eisen op dit gebied werkt altijd verhelderend en meestal kostenbesparend.

autobedrijf-koppejan-items-op-reis-sneeuw

Op reis

Op reis met de eigen auto blijft populair. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende zaken die met reizen te maken hebben. Bijvoorbeeld: voor trekhaken, buitenspiegels en sneeuwkettingen. Maar ook voor dakkoffers en fietsenrekken. Uiteraard mogen ook de EHBO-set, een set voor brandveiligheid en een pech onderweg kit niet ontbreken. Ten slotte kan Autobedrijf Koppejan u ook een Mobiliteitsgarantie aanbieden.

autobedrijf-koppejan-items-sportief

Sportief

Uw auto helemaal op maat maken naar uw wensen? Autobedrijf Koppejan is u daar graag bij van dienst. Dat kan in accessoires zitten, zoals sunroofs, spoilers en sportuitlaten, maar tuning behoort ook tot de mogelijkheden.

autobedrijf-koppejan-items-beveiliging

Beveiliging

U kunt uw auto extra beveiligen. Daar zijn vele systemen voor ontwikkeld. Autobedrijf Koppejan adviseert u graag over de vele mogelijkheden.