Financieel

autobedrijf-koppejan-lease

Lease

Bij een lease contract worden alle kosten voor automobiliteit in een financiële constructie worden ondergebracht. U betaalt dan een vast bedrag per maand en hoeft (bijna) nergens meer naar om te kijken. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

autobedrijf-koppejan-verzekeringen

Verzekeringen

Het verzekeren van een auto kent ruwweg twee vormen: WA en All-risk. De te kiezen vorm is afhankelijk van uw eigen wensen. Autobedrijf Koppejan maakt u wegwijs in de verschillende producten die hiervoor op de markt zijn.

autobedrijf-koppejan-schade melden

Schade melden

Als u schade aan uw auto heeft, moet u dat zo snel mogelijk melden bij uw verzekeringsmaatschappij. Is de schade te overzien en is uw auto niet total-loss, dan kunt u ook even langskomen. We kunnen dan samen het formulier op de goede manier invullen. Autobedrijf Koppejan is officieel door ZLM aangewezen als reparatie-partner in geval van schade.

autobedrijf-koppejan-financiering

Financiering

Automobiliteit kan op verschillende manieren betaald worden. Een bekende manier is de aanschaf in één keer te voldoen en daarna trekt u af en toe uw portemonnee voor brandstof, onderhoud en reparatie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de aanschaf te financieren met een lening. Autobedrijf Koppejan helpt u op weg om de mogelijkheden voor financiering te beoordelen.